Coaste La Grătar Cu Aragaz Lent
Coaste la grătar cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1012 calorii. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coaste de porc, cola, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste La Grătar Cu Aragaz Lent, Coaste Ușoare La Grătar Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway).
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea interioară de pe coaste.
Se amestecă zahărul brun, sarea, piperul, fumul lichid și usturoiul; frecați amestecul în coaste.
Tăiați coastele în bucăți de 4 inci.
Straturi coaste și ceapă în aragaz lent.
Se toarnă cola peste coaste.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 9 ore sau până se înmoaie.
Scoateți coastele din aragazul lent.
Scurgeți și aruncați lichidul.
Se toarnă sosul de grătar într-un castron puțin adânc. Scufundați coastele în sos.
Așezați coaste în aragaz lent.
Se toarnă orice sos rămas peste coaste. Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.