Coaste Fierte Lent
Coaste fierte lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coaste de porc pentru copii, condimente la grătar, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Coaste Fierte Lent, Coaste scurte gătite lent, și Coaste Scurte Gătite Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o tigaie mare cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit.
Așezați coaste pe foaia de copt pregătită. Condimentează ambele părți cu condimente la grătar.
Coaceți coastele în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute; răsturnați coastele și coaceți încă 15 minute.
Tăiați coastele și puneți-le într-un aragaz lent.
Amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul Worcestershire, muștarul Dijon și usturoiul într-un bol până când sunt bine combinate; turnați sosul peste coaste. Se amestecă pentru a acoperi. Gatiti coastele la foc mic pana cand se inmoaie, 4 pana la 6 ore; se amestecă ocazional.