Coaste din spate pentru bebeluși la grătar cu glazură de limonadă cu busuioc Chile

Gratar copil înapoi coaste cu busuioc Chile limonada glazura ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 538 calorii, 55g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți coaste de porc pentru copii, glazură de limonadă de busuioc chile, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Coaste din spate pentru bebeluși cu glazură Adobo, Ananas și Chile roșu-coaste din spate pentru copii glazurate, și Coaste din spate pentru bebeluși cu glazură de portocale-ghimbir.
Instrucțiuni
Scoateți membrana din partea inferioară a coastelor: glisați un vârf de șurubelniță de-a lungul fiecărui os și sub un capăt al membranei pentru a slăbi, apoi apucați membrana cu un prosop de hârtie și scoateți-o (este în regulă dacă membrana se rupe și rămân biți).
Într-un castron mic, amestecați sare, piper și cayenne. Puneți coaste pe o foaie de copt și presărați pe ambele părți cu amestec de sare. Înfășurați perfect fiecare raft în folie rezistentă.
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Între timp, pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc indirect mediu-mic (300 până la 350; ar trebui să puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 6 până la 7 secunde). Dacă folosiți cărbune, aprindeți 60 de brichete într-un coș de fum pe firegrate. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, aproximativ 20 de minute, se așează uniform pe părțile opuse ale grătarului de foc și se lasă să ardă la mediu-scăzut. Puneți o tigaie robustă pe grătar între movile. Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Adăugați încă 3 sau 4 brichete neluminate la fiecare movilă când coastele continuă și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Dacă utilizați gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți 10 minute. Apoi opriți arzătorul(arzătoarele) Central(centrale) și reduceți căldura altor arzătoare la mediu-scăzut.
Așezați o tavă robustă pentru picurare sub arzătorul(arzătoarele) oprit (e). Zona de deasupra tăvii de picurare este zona de căldură indirectă.
Așezați pachetele de coaste, cu osul în jos, pe grătarul de gătit la foc indirect, suprapunându-se ușor dacă este necesar. Acoperiți grătarul și gătiți coastele până când sunt destul de fragede când sunt străpunse prin folie, 50 până la 70 de minute.
Transferați pachetele de coaste într-o tigaie cu margini. Îndepărtați cu grijă coastele din folie. Puneți coaste, cu osul în sus, pe grătar la foc indirect.
Puneți aproximativ 1/4 cană glazură într-un castron mic și lăsați-o deoparte. Folosind o perie de silicon, ungeți coastele cu glazura rămasă. Acoperiți grătarul și gătiți coaste 10 minute.
Periați glazura topită din centrul fiecărui raft de-a lungul părților laterale ale cărnii, întoarceți coastele și ungeți cu mai multă glazură. Repetați periajul și întoarcerea la fiecare 10 minute până când coastele sunt rumenite și fragede, iar carnea s-a micșorat înapoi de la capetele oaselor, 30 până la 40 de minute în total.
Scoateți coastele de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea aproximativ 10 minute. Se amestecă glazura rezervată de 1/4 cană și se perie peste coaste.
Tăiați între oase pentru a servi.