Coaste de țară dulci și picante

Coaste de țară dulci și picante
Coastele de țară Sweet 'n' Spicy necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 de calorii, 25 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. Pentru 1,79 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ardei cayenne, coaste de porc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Coaste de țară dulci și picante, Coaste la gătire lentă: coaste de țară picante și Coaste de țară picante la cuptor lent.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sucul de mere, uleiul, cola, zahărul brun, mierea, usturoiul, sosul Worcestershire, fumul lichid dacă doriți și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
ColaCola
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Turnați 1-1/2 căni de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați coaste. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider pentru 5 ore sau peste noapte, întorcându-le o dată. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți și aruncați marinata. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tigaie pentru picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți coaste peste tigaie și grătar, acoperite, la foc mediu indirect, timp de 10 minute pe fiecare parte, ungem ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Prăjiți 20-25 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă, întorcându-le și ungeți ocazional cu marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista