Coaste De Porc La Grătar

Coaste De Porc La Grătar
Coaste de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 782 calorii, 63G de proteine, și 34G de grăsime. 104 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sos de chili, coaste de porc cărnoase, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Coaste De Porc La Grătar, Coaste De Porc La Grătar, și Coaste De Porc La Grătar Cu Mure Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru coaste: într-o cratiță medie, combinați sosul de soia, zahărul brun, melasa, sarea și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Puneți coastele într-o pungă de copt mare, de dimensiuni de curcan sau într-o pungă de plastic sigilabilă. Susțineți punga într-o tigaie de copt de 12 pe 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Se toarnă marinada peste coaste și se sigilează punga. Marinați coastele la frigider pentru câteva ore, întorcând punga ocazional pentru a acoperi bine carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
7
Tăiați patru fante în partea superioară a pungii de copt, dacă utilizați una. În caz contrar, scoateți coastele, transferați-le în tava de copt și acoperiți tigaia cu folie sau un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Coaceți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Pentru sosul de grătar: în timp ce coastele se coc, amestecați ketchup-ul, sosul chili, zahărul brun, muștarul uscat și 1/3 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Când coastele sunt fierte și fragede, scoateți-le din punga de copt. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Ungeți coastele de pe ambele părți cu sosul de grătar și readuceți-le la cuptor pentru a le coace, neacoperite, timp de 30 de minute mai mult. Chiar înainte de servire, aruncați coastele sub broiler pentru a le da un pic de char.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe brambly, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate prietenoasă cu alimentele. Zilele calde, însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate ale râului rus sunt cunoscute pentru strălucirea acestui vin.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista