Coaste de ceai dulce cu salată de cartofi Lemony

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de ceai dulce cu salată de cartofi Lemony. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 583 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaste pentru copii, lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Cartofi Dulci Lemony, Salată De Cartofi Cu Lămâie, și Salată De Cartofi Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Goliți 3 pungi de ceai într-un bol și combinați ceaiul liber cu 1/4 cană de zahăr brun, 2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Radeți în coaja de portocală. Îndepărtați coastele și tăiați membrana din partea inferioară. Frecați amestecul de ceai peste coaste; așezați într-o tigaie de prăjire, cu fața în sus și aduceți la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. Îndepărtați restul de 3 pungi de ceai în 2 căni de apă clocotită, aproximativ 5 minute. Aruncați pungile și amestecați restul de 2 linguri de zahăr brun și sucul de jumătate de portocală.
Se toarnă amestecul în jurul coastelor din tigaie. Se acoperă cu folie și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Între timp, puneți cartofii într-o oală cu apă sărată; aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se răcește ușor.
Se amestecă maioneza și pătrunjelul într-un castron mare. Radeți în coaja de jumătate de lămâie; adăugați sucul jumătății de lămâie. Îndoiți cartofii și adăugați 11/2 lingurițe sare și piper după gust; la frigider până este gata de servit.
Scoateți coastele din cuptor și creșteți temperatura la 45
Se toarnă lichidul de gătit într-o cratiță și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Ungeți coastele cu o parte din lichid, apoi reveniți la cuptor și gătiți, neacoperite, ungând de câteva ori, până când coastele sunt întunecate și glazurate, 20 până la 30 de minute.
Când lichidul rămas în cratiță este siropos, adăugați suc de lămâie după gust.
Periați coastele cu glazura.
Tăiați rafturile în bucăți și serviți cu salata de cartofi.
Fotografie de Stephanie Foley