Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată

Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată
Rețeta coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ghimbir măcinat, pudră nouă de chile mexicană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat, Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon, și Sos De Grătar Alb Coaste De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, sarea, zahărul brun, boia afumată, pudra de chile, piperul negru, salvie, cimbru, muștar uscat, chimen, coriandru, ghimbir și piper cayenne dacă utilizați. Înveliți Generos coastele cu frecarea, apoi înfășurați fiecare placă într-un strat dublu de folie de plastic și lăsați-le să stea la temperatura camerei până la 2 ore. Faceți înainte: pentru a dezvolta aroma maximă, așezați coastele, acoperite în frecare, la frigider și răciți cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Tapetați o foaie mare de copt cu folie. Dacă aveți un suport de răcire metalic plat, aranjați-l în foaia de copt și așezați coastele, cu osul în jos, pe suport. Dacă nu aveți un suport, așezați coastele, cu osul în jos, direct pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți coastele până când carnea este fragedă și începe să se îndepărteze de oase, 1 1/2 până la 2 ore. În acest moment, coastele sunt gata de servit, dar vă recomandăm să vă faceți timp pentru a le termina pe grătar (sau în broiler), în timp ce glazurați cu sos de grătar de casă. Faceți înainte: coastele pot fi coapte din timp și păstrate, învelite în folie, la temperatura camerei timp de 4 până la 6 ore, înainte de a le termina pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Într-o cratiță grea, medie, la foc moderat, gătiți slănina până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, aproximativ 10 minutenu lăsați slănina să devină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și continuați să gătiți, acoperite și amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, salvia și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați boia afumată, pudra de chile, chimenul, piperul negru și ghimbirul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați cafeaua, zahărul brun, muștarul galben, sosul Worcestershire și oțetul și amestecați bine pentru a combina. Ridicați focul la moderat și aduceți sosul la fierbere, răzuind cratița cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Muștar GalbenMuștar Galben
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați ketchup-ul, sosul fierbinte și frunzele de dafin, apoi coborâți focul la moderat scăzut și fierbeți sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, dar nu este la fel de gros ca ketchup-ul, aproximativ 30 de minute. Gustați sosul și adăugați mai mult oțet sau sos fierbinte după gust și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Faceți înainte: sosul BBQ poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 2 săptămâni. Încălziți ușor sosul pe aragaz înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
În timp ce sosul de grătar fierbe, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare: dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului și aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă alb-cenușie (aproximativ 20 până la 30 de minute mai târziu), întindeți-i pe raftul inferior al grătarului, lăsând un spațiu într-o parte care este egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie la grătar, astfel încât să poată fi mutat acolo în cazul apariției. Testați căldura cărbunelui ținând mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de aproximativ 3 secunde pentru căldură medie-mare. Dacă cărbunele este prea fierbinte, continuați să-l lăsați să ardă până ajunge la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, timp de 10 minute, apoi reglați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
În funcție de dimensiunea grătarului, Așezați 1 sau 2 plăci, cu osul în jos, pe foc și periați Generos partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Grătiți coastele, acoperite, timp de 2 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos și grătiți, acoperită, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime este caramelizat și ușor carbonizat, 1 până la 2 minute. Întoarceți placa și continuați grătarul, acoperit, până când sosul de pe partea osului este caramelizat și ușor carbonizat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Dacă este necesar, repetați procesul de grătar și geam cu a doua placă de nervuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați între coaste și serviți imediat cu mult sos de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Coaste coapte pot fi, de asemenea, terminate în broiler. Tapetați o tigaie pentru pui cu folie, apoi aranjați plăcile, cu osul în jos, pe tigaie și periați partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Se fierbe, la 3 până la 4 inci de la foc, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos de grătar și continuați să fierbeți până când sosul de pe partea acoperită cu OS începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Ingrediente

170ardei habeneroslănină, tăiată cubulețeslănină, tăiată cubulețe1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1cp. legume (de exemplu, spanac)ardei iute (opțional)ardei iute (opțional)1parmezan rasancho sau noua pulbere mexicană chileancho sau noua pulbere mexicană chile2cp. legume (de exemplu, spanac)ancho sau noua pulbere mexicană chileancho sau noua pulbere mexicană chile2Crustă: firimituri de biscuiți grahamoțet de cidru, plus mai mult după gustoțet de cidru, plus mai mult după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea preparatăcafea preparată1parmezan ras1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată1 cutie Pillsbury cu crustă de plăcintă pre-rulată1Oreos dublu umplutmuștar uscat, de preferință al lui Colmanmuștar uscat, de preferință al lui Colman2cp. legume (de exemplu, spanac)frunze de salvie proaspete tocatefrunze de salvie proaspete tocate1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de cimbru tocatefrunze proaspete de cimbru tocate5cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat3liniuțePuține sos fierbinte, cum ar fi Tabasco, plus mai mult după gustPuține sos fierbinte, cum ar fi Tabasco, plus mai mult după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1parmezan rassare kosher, de preferință cristal de diamantsare kosher, de preferință cristal de diamant61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBoia afumată este disponibilă la majoritatea supermarketurilor. Piment de la Vera este un chile roșu dulce cultivat în valea la Vera din vestul Spaniei și uscat încet cu fum înainte de a fi măcinat într-o pulbere. Este disponibil la magazinele alimentare de specialitate și online la LaTieBoia afumată este disponibilă la majoritatea supermarketurilor. Piment de la Vera este un chile roșu dulce cultivat în valea la Vera din vestul Spaniei și uscat încet cu fum înainte de a fi măcinat într-o pulbere. Este disponibil la magazinele alimentare de specialitate și online la LaTie2lespeziSt. Louis–stil de porc spareribs (aproximativ 7 lire sterline în total) sau 2 plăci de porc spareribs (aproximativ 8 lire sterline în total)St. Louis–stil de porc spareribs (aproximativ 7 lire sterline în total) sau 2 plăci de porc spareribs (aproximativ 8 lire sterline în total)1parmezan rasboia afumată, de preferință Piment de la Veraboia afumată, de preferință Piment de la Vera2Crustă: firimituri de biscuiți grahamboia afumată, de preferință Piment de la Veraboia afumată, de preferință Piment de la Vera1parmezan rasSos WorcestershireSos Worcestershire2Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar galbenmuștar galben
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista