Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată
Rețeta coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ghimbir măcinat, pudră nouă de chile mexicană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat, Coaste din spate pentru Bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon, și Sos De Grătar Alb Coaste De Porc.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați usturoiul, sarea, zahărul brun, boia afumată, pudra de chile, piperul negru, salvie, cimbru, muștar uscat, chimen, coriandru, ghimbir și piper cayenne dacă utilizați. Înveliți Generos coastele cu frecarea, apoi înfășurați fiecare placă într-un strat dublu de folie de plastic și lăsați-le să stea la temperatura camerei până la 2 ore. Faceți înainte: pentru a dezvolta aroma maximă, așezați coastele, acoperite în frecare, la frigider și răciți cel puțin 12 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Pudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați o foaie mare de copt cu folie. Dacă aveți un suport de răcire metalic plat, aranjați-l în foaia de copt și așezați coastele, cu osul în jos, pe suport. Dacă nu aveți un suport, așezați coastele, cu osul în jos, direct pe foaia de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați
4
Coaceți coastele până când carnea este fragedă și începe să se îndepărteze de oase, 1 1/2 până la 2 ore. În acest moment, coastele sunt gata de servit, dar vă recomandăm să vă faceți timp pentru a le termina pe grătar (sau în broiler), în timp ce glazurați cu sos de grătar de casă. Faceți înainte: coastele pot fi coapte din timp și păstrate, învelite în folie, la temperatura camerei timp de 4 până la 6 ore, înainte de a le termina pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
1
Într-o cratiță grea, medie, la foc moderat, gătiți slănina până când grăsimea se face și slănina începe să se rumenească, aproximativ 10 minutenu lăsați slănina să devină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și continuați să gătiți, acoperite și amestecând ocazional, până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, salvia și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Adăugați boia afumată, pudra de chile, chimenul, piperul negru și ghimbirul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați cafeaua, zahărul brun, muștarul galben, sosul Worcestershire și oțetul și amestecați bine pentru a combina. Ridicați focul la moderat și aduceți sosul la fierbere, răzuind cratița cu o lingură de lemn pentru a îndepărta bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Muștar Galben
Umăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ketchup-ul, sosul fierbinte și frunzele de dafin, apoi coborâți focul la moderat scăzut și fierbeți sosul până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, dar nu este la fel de gros ca ketchup-ul, aproximativ 30 de minute. Gustați sosul și adăugați mai mult oțet sau sos fierbinte după gust și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Faceți înainte: sosul BBQ poate fi făcut înainte și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 2 săptămâni. Încălziți ușor sosul pe aragaz înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
În timp ce sosul de grătar fierbe, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare: dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului și aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă alb-cenușie (aproximativ 20 până la 30 de minute mai târziu), întindeți-i pe raftul inferior al grătarului, lăsând un spațiu într-o parte care este egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie la grătar, astfel încât să poată fi mutat acolo în cazul apariției. Testați căldura cărbunelui ținând mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de aproximativ 3 secunde pentru căldură medie-mare. Dacă cărbunele este prea fierbinte, continuați să-l lăsați să ardă până ajunge la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, timp de 10 minute, apoi reglați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
În funcție de dimensiunea grătarului, Așezați 1 sau 2 plăci, cu osul în jos, pe foc și periați Generos partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Grătiți coastele, acoperite, timp de 2 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos și grătiți, acoperită, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime este caramelizat și ușor carbonizat, 1 până la 2 minute. Întoarceți placa și continuați grătarul, acoperit, până când sosul de pe partea osului este caramelizat și ușor carbonizat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Dacă este necesar, repetați procesul de grătar și geam cu a doua placă de nervuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați între coaste și serviți imediat cu mult sos de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Coaste coapte pot fi, de asemenea, terminate în broiler. Tapetați o tigaie pentru pui cu folie, apoi aranjați plăcile, cu osul în jos, pe tigaie și periați partea acoperită cu grăsime cu sos de grătar. Se fierbe, la 3 până la 4 inci de la foc, până când sosul de pe partea acoperită cu grăsime începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute. Întoarceți placa, periați partea osoasă cu sos de grătar și continuați să fierbeți până când sosul de pe partea acoperită cu OS începe să se caramelizeze și să se carbonizeze ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.