Coaste Balsamice Lipicioase

Coaste Balsamice Lipicioase
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Coastele balsamice lipicioase ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 945 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 219 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coaste de porc pentru copii, apă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Coaste Balsamice Lipicioase, Coaste Câștigătoare Ward (Coaste Lipicioase), și Coastele lipicioase ale lui Mo.

Instrucțiuni

1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1 linguriță de sare. Se amestecă împreună cu rozmarin, zahăr brun, oțet, cayenne, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Frecați uniform pe toate coastele și transferați-le în tigăile de prăjit. Marinat, răcit, 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se toarnă 1/2 cană de apă în fiecare tigaie și se acoperă bine tigăile cu folie. Coaste prăjite, poziția de comutare a tigăilor la jumătatea drumului, până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Scoateți tigăile din cuptor și transferați coastele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Adăugați 1 cană de apă fierbinte în fiecare tigaie și răzuiți bucățile maro. Îndepărtați și aruncați grăsimea, apoi transferați lichidul într-o tigaie de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați oțet și zahăr brun și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Periați o parte din glazură pe ambele părți ale rafturilor de coaste. Grătar, întorcându-se ocazional, până când coastele sunt fierbinți și apar urme de grătar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Periați coastele cu mai multă glazură și serviți glazura rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZinfandelZinfandel
3
Mercurey Rouge ' 07
1
* Dacă puteți obține doar coaste mai mari (4 rafturi), veți avea nevoie de mai multă glazură; folosiți 12 căței de usturoi mari, 3 linguri de rozmarin tocat mărunt, 3 linguri de zahăr brun închis, 3 linguri de oțet balsamic, 1 1/2 lingurițe de cayenne, 1 1/2 linguri de sare și 1 1/2 lingurițe de piper.* Coastele pot fi prăjite și glazura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită separat (acoperită odată rece). Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de geam și grătar.* Coaste poate fi fript 3-4 cm de căldură (în loc de gratar) aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista