Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați coarnele de migdale înmuiate în ciocolată. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă $1.77 pe portie. O porție conține 300 de calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. 553 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, albuș de ou, marțipan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coarne De Migdale Glazurate Cu Ciocolată, Coarne De Migdale Glazurate Cu Ciocolată, și Coarne De Migdale.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Linie foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu atașament cu palete, amestecați marțipan, migdale și zahăr la viteză mică până când se combină (amestecul poate părea uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în albuș de ou și extract de migdale până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Așezați migdalele feliate într-un vas superficial și zdrobiți ușor cu mâinile. Împărțiți aluatul în 12 porții egale (aproximativ 1 lingură rotunjită fiecare). Lucrând pe rând, rulați fiecare bilă în migdale în timp ce o modelați în 4 frânghii de 1/2 inch cu capete contondente. Formați frânghia în formă de U și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Continuați cu bilele rămase de aluat, distanțându-vă uniform unul de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți cookie-urile până când încep să devină aurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Lăsați să se răcească pe tigaie 10 minute, apoi transferați în raftul de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
7
În cuptorul cu microunde sau într-un castron mediu peste tigaia cu apă abia fierbinte, topiți jumătate de ciocolată, amestecând ușor, apoi adăugați ciocolata rămasă și amestecați pentru a se topi. Scufundați capetele coarnelor de migdale în ciocolată și puneți-le înapoi pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament. Răciți prăjiturile la frigider până când sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Crostini Cu Usturoi, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat