Coapsele De Pui Din Orientul Mijlociu

Coapsele De Pui Din Orientul Mijlociu
Coapsele de pui din Orientul Mijlociu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, oțet de vin, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Pui Din Orientul Mijlociu, Pui și orez din Orientul Mijlociu, și Împachetări De Pui Din Orientul Mijlociu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit ușor, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Creșteți căldura la mediu-mare. Condimentați o parte a coapselor de pui cu jumătate din garam masala și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Pudră De CurryPudră De Curry
Garam MasalaGaram Masala
4
Așezați puiul condimentat în tigaie și condimentați cealaltă parte cu restul de garam masala și pudră de curry. Continuați să gătiți puiul până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Garam MasalaGaram Masala
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul roșu și oțetul de vin roșu. Se fierbe timp de aproximativ 30 de secunde, răzuind și rumenind bucățile din tigaie. Se amestecă ceapa pregătită și bulionul de pui. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți coapsele de pui până nu mai sunt roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Supă De PuiSupă De Pui
Vin RoșuVin Roșu
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista