Coapse de pui marinate cu soia cu ciuperci Shiitake
Coapsele de pui marinate cu soia cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 48G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pyogo Bohsot (ciuperci shiitake marinate), Fidea De Orez Cu Tofu Marinat Și Ciuperci Shiitake, și Pui la abur și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt, combinați sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și sosul fierbinte. Se amestecă 1/2 cană de apă.
Adăugați coapsele de pui și întoarceți-le la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră, întorcându-se de câteva ori.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți puiul la temperatura camerei. Aruncați jumătate din marinată.
Coaceți puiul timp de 40 de minute, ungând de câteva ori.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă.
Adăugați shiitake-ul, sarea și piperul; gatiti la foc moderat timp de 4 minute.
Adăugați scallions și gătiți la foc moderat timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și uleiul de nucă și se servește cu puiul.