Coapse de pui fierte cu 40 de căței de usturoi
Coapsele de pui fierte cu 40 de căței de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 608 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi violet, varză toscană, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Piept fiert cu treizeci și șase căței de usturoi, Pulpe de pui fierte în usturoi și vin alb, și Pui în 40 de căței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Fierbeți usturoiul într-o cratiță cu apă până se înmoaie, aproximativ 10 minute (acest lucru va înmuia aroma).
Scurgeți și lăsați să se răcească, apoi scoateți jachetele de pe cuișoare și rezervați.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți EVOO într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este rumenită și foarte crocantă, 7 până la 8 minute. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie. Topiți untul în grăsimea rămasă în tigaie și adăugați ciupercile și cimbrul. Gatiti pana cand ciupercile sunt rumenite si foarte fragede, 12-15 minute. Degajează cu Marsala, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus și adăugați usturoiul.
Adăugați suficient stoc pentru a veni și în jurul puiului, dar nu acoperiți pielea.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de 45 de minute.
Transferați puiul într-un platou încălzit și cort liber cu folie. Reduceți sosul de pe plită până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Adăugați varza și gătiți până se ofilesc, apoi amestecați puțin nucșoară.
Puneți sosul și varza în boluri puțin adânci și acoperiți cu puiul.
Serviți cu pâine caldă pentru ștergere.