Coapse de pui fierte cu 40 de căței de usturoi

Coapse de pui fierte cu 40 de căței de usturoi
Coapsele de pui fierte cu 40 de căței de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 608 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi violet, varză toscană, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Piept fiert cu treizeci și șase căței de usturoi, Pulpe de pui fierte în usturoi și vin alb, și Pui în 40 de căței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Fierbeți usturoiul într-o cratiță cu apă până se înmoaie, aproximativ 10 minute (acest lucru va înmuia aroma).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți și lăsați să se răcească, apoi scoateți jachetele de pe cuișoare și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți EVOO într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este rumenită și foarte crocantă, 7 până la 8 minute. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul pe o farfurie. Topiți untul în grăsimea rămasă în tigaie și adăugați ciupercile și cimbrul. Gatiti pana cand ciupercile sunt rumenite si foarte fragede, 12-15 minute. Degajează cu Marsala, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus și adăugați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați suficient stoc pentru a veni și în jurul puiului, dar nu acoperiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Transferați tigaia în cuptor și gătiți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați puiul într-un platou încălzit și cort liber cu folie. Reduceți sosul de pe plită până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Adăugați varza și gătiți până se ofilesc, apoi amestecați puțin nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
KaleKale
12
Puneți sosul și varza în boluri puțin adânci și acoperiți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Serviți cu pâine caldă pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista