Coapse De Ciuperci La Cuptor
Coapsele de ciuperci coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 744 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, coapse de pui, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Coapse De Pui Umplute Cu Ciuperci La Cuptor, Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui, și Coapse de pui la grătar cu rozmarin și sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă supa într-un castron mediu. Umpleți cutia goală cu lapte și adăugați-o în castron împreună cu pătrunjelul și praful de ceapă.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas sau castron puțin adânc; înmuiați coapsele de pui în amestec de supă, apoi în firimituri și puneți bucățile acoperite într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Stropiți cu unt topit și coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este frumos rumenit și gătit (sucurile curg limpede), aproximativ 45 de minute.
Între timp, puneți amestecul de supă rămas într-o cratiță mică și bateți în amidon de porumb. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de un minut sau două până când sosul se îngroașă. Folosiți acest lucru ca sos când puiul este gata.