Coajă de patiserie clasică și stele de patiserie
Coajă de patiserie clasică și stele de patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 7. O porție conține 324 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, apă cu gheață, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Stele De Patiserie Cu Puf, Stele De Patiserie Cu Puf Cu Sos De Cremă, și Un desert de ultimă oră al lunii iulie: stele de patiserie cu fructe de pădure și cremă.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și sarea; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul are dimensiunea mazărelor.
Presărați apă cu gheață, 1 lingură. la un moment dat, peste suprafață; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați-vă într-o minge.
Remediați-l mai repede: omiteți rețeta clasică de patiserie și folosiți 1 (15 oz.) pachet piecrusts refrigerate. Derulati 1 piecrust și locul în 9 " placă de plăcintă. Îndoiți marginile sub și sertizați. Derulati piecrust rămase și se taie stele în funcție de rețetă. Pregătiți plăcinta și umplutura ca rețetă direcționează.
Coaceți la 350 pe raftul inferior al cuptorului timp de 48 până la 50 de minute.