Coaja De Pepene Verde Murat

Coaja De Pepene Verde Murat
Coaja de pepene verde murat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegană servește 30 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, oțet, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coaja De Pepene Verde Murat, Coaja De Pepene Verde Murat, și Coajă de pepene verde murat cu citrice și condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja de pe pepene verde, lăsând o cantitate mică de carne roșie atașată de coajă. Rezervați carnea de pepene verde pentru o altă utilizare. Cojiți coaja și tăiați-o în cuburi de 1 inch (aproximativ 5 căni cubate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Carne De VităCarne De Vită
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă împreună sare și 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
4
Se toarnă peste coajă. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Scurgeți; clătiți bine.
6
Combinați coaja, zahărul, următoarele 2 ingrediente și 3/4 cană de apă într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Se răcește complet (aproximativ 1 oră), amestecând ocazional. Acoperiți și răciți cu 24 de ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista