Coaja De Pepene Verde Murat
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Coaja de pepene verde murat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 1452 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $27.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet, zahăr, coajă de pepene verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Coaja De Pepene Verde Murat, Coajă de pepene verde murat cu citrice și condimente, și Murături De Coajă De Pepene Verde.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea verde exterioară și carnea roz de coajă de pepene verde.
Tăiați porțiunea de coajă alb-verzuie în cuburi de 1 inch sau alte forme, dacă doriți.
Așezați coaja într-un recipient mare din sticlă, ceramică sau oțel inoxidabil.
Combinați var și 1 litru de apă rece; se toarnă peste coajă. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc răcoros 3 ore.
Scurgeți și clătiți în 3 băi de apă rece.
Așezați coaja într-un vas de stocare din oțel inoxidabil de 10 litri; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere și fierbeți încet, amestecând ocazional, 1 oră sau până când coaja este translucidă.
Combinați coaja, 2 căni de apă și 1 cană de oțet într-un recipient de sticlă; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc răcoros peste noapte.
Se scurge; se acoperă și se lasă deoparte.
Combinați scorțișoară, cuișoare și ienibahar; legați ușor într-o pungă de pânză de brânză.
Combinați punga de condimente, 1 cană de apă rămasă, 3 căni de oțet și zahăr în oală. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Adăugați coaja în sirop. Aduceți la fierbere; reduceți focul și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, 2 ore sau până când coaja este translucidă.
Scoateți punga de condimente; aruncați.
Împachetați coaja în borcane sterilizate fierbinți; se toarnă sirop peste murături, lăsând spațiu pentru cap de 1/2 inch.
Îndepărtați bulele de aer. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile strânse. Procesați coaja de pepene verde în baie de apă fierbinte 15 minute.