Coaja De Mentă Cu Ciocolată Cu Lapte
Nevoie de o desert fără gluten și fără lactate? Coaja de mentă cu ciocolată cu lapte ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 754 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 975 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, chipsuri de ciocolată cu lapte, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Cu Lapte-Coaja De Menta, Coaja De Ciocolată-Mentă, și Coaja De Mentă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie cu jeleu de 12x18 inch cu folie de aluminiu.
Topiți ciocolata cu lapte într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 5 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Nu supraîncălziți sau ciocolata va arde. Se amestecă extractul de mentă.
Întindeți ciocolata uniform în tigaia pregătită; se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Între timp, topiți ciocolata albă într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 5 minute. Se amestecă 1/4 cană din bastoanele de bomboane zdrobite.
Întindeți amestecul de ciocolată albă uniform peste ciocolata cu lapte.
Presărați uniform bucățile de trestie de bomboane rămase peste stratul de ciocolată albă. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră. Se rupe în bucăți mici pentru a servi.