Coaja De Grapefruit Confiată
Coaja de Grapefruit confiate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 64. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți grapefruit, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Coaja De Lămâie Confiată, Biscuiți Cu Coajă De Portocală Confiată, și Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, scor grapefruit în 8 până la 10 secțiuni în formă de pană. Slăbiți coaja cu o lingură. Cu un cuțit mic ascuțit, îndepărtați cu grijă miezul alb de pe coajă. (Salvați fructele pentru o altă utilizare.)
Într-o cratiță mare, combinați coaja și sarea; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Scurgere. Repetați procesul de două ori (acoperind doar cu apă și fără a adăuga mai multă sare). Se răcește timp de 10 minute.
Tăiați coaja în 1/4-până la 1/2-in. benzi; pus deoparte.
În aceeași cratiță, combinați 1-1 / 2 căni de zahăr și 1 cană de apă. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este dizolvat si amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Adăugați coaja de grapefruit. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 35-38 de minute sau până când siropul este aproape absorbit și coaja este transparentă, amestecând ocazional (urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea).
Scurgeți orice sirop rămas. Se răcește coaja într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie timp de cel puțin 2-1/2 ore.
Presărați cu zahăr rămas, dacă este necesar. A se păstra într-un recipient etanș.