Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare

Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare
Coaja de ciocolată-migdale cu sare de mare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă $3.35 pe portie. O porție conține 887 calorii, 16g de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconane prăjite, unt, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaja de migdale de ciocolată neagră cu sare de mare, Ciocolata neagra sare de mare coaja de migdale-saraca in carbohidrati si fara Gluten, și Inghetata de cafea Sundae cu ciocolata neagra-sare de mare coaja de migdale.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon saufolie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați zahărul cu 2 linguri de apă într-un micoală. Se amestecă la foc mediu-mic până la zahărse dizolvă. Aduceți la fierbere și gătiți, ocazional, învârtiți tigaia și periați părțile laterale cu o perie umedă, până când caramelul este chihlimbar închis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc. Adăugați imediatunt; bateți până se topește.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați migdale; se amestecă până Labine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Transferați pe foaia de copt, răspândindîn afară pentru a separa piulițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Lasă să se răcească. Rupeți orice marebomboane de nuci. Puneți deoparte 1/4 de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
7
Se amestecă ciocolata într-un castron mediu setato cratiță cu apă fierbinte până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
8
Se ia de pe foc, se adaugă nuci din foaia de copt și se amestecă rapid pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Răspândiți amestecul de ciocolată-nucșoară pe aceeași foaie de copt, păstrândnuci într-un singur strat. Se acoperă cu nucile rezervate; se presară sare. Se răcește până când ciocolata este setată,aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Rupeți coaja în bucăți și depozitați întrestraturi de pergament sau hârtie cerată. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoarțăScoarță
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Revista