Coaja De Bacon
Coaja de Bacon necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 482 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați paprika maghiară, slănină tăiată în centru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Coaja De Paște: Două Moduri (Coajă De Ou Creme Și Coajă De Fasole Jeleu), Bacon" scoarță " bastoane, și Coajă de Pecan și slănină confiate – cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a pregăti nucile: într-un castron mic, adăugați nucile pecan, nucile, zahărul brun, siropul de arțar, condimentul plăcintei de dovleac, boia și un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper. Se amestecă până când totul este acoperit și se lasă deoparte.
Pentru a pregăti slănina: într-un alt bol mic, adăugați zahărul brun, ardeiul, slănina, coaja de lămâie, un vârf de sare și o măcinare sau 2 de piper.
Întindeți-vă pe o foaie de copt antiaderentă și gătiți până când slănina este aproape gata și zaharurile clocotesc, 8 până la 10 minute.
Scoateți din cuptor și adăugați amestecul de nuci pe foaie. Se amestecă și se pliază cu o spatulă și se întinde din nou totul pe foaie.
Se introduce din nou la cuptor pentru încă 15 minute, amestecând și răspândind din nou la jumătatea drumului.
Serviți cald sau lăsați să se răcească și să se despartă.