Coaceți puiul Italian
Reteta de pui italian coace ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, căței de usturoi, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coaceți Puiul Italian, Un fel de mâncare de pui Italian și orez coace, și Cârnați de pui în stil Italian și coacere cu orez.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați oregano, roșiile și zahărul, puțin strop de oțet și puțină sare și piper, apoi fierbeți timp de 20 de minute până când sosul este cu adevărat gros. Se amestecă puiul și se transferă într-un vas de copt.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Rupeți mozzarella în bucăți, apoi împrăștiați-o cu pesmetul cu puțin mai mult piper măcinat.
Coaceți timp de 20 de minute până când puiul este fierbinte și blatul este auriu și clocotește. mănâncă cu piure, cartofi sacou, orez sau paste.