Coaceți Pastele Cu Brânză Afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu brânză afumată. O porție conține 371 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți paste penne), busuioc, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați British Cheese Board - brânză Gloucester, pui și paste de legume coace, Cârnați Afumați Și Paste Cu Brânză, și Paste cu papion cu somon afumat și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți sosul marinara într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați sare, piper și spanac, amestecând până se omogenizează; gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă pastele fierte.
Puneți jumătate din amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați smântâna, brânza afumată și busuiocul; se întinde peste amestecul de paste în vas. Puneți amestecul de paste rămas peste amestecul de smântână; se presară uniform cu Parmigiano-Reggiano.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.