Coaceți cartea: fursecuri cu anason
Coaceți cartea: cookie-urile de anason ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lichior de anason, zahăr, scurtarea legumelor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coaceți cartea: fursecuri, Coaceți cartea: Scribble Cookies, și Coaceți cartea: cookie-uri de mănăstire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina intr-un bol. Topiți scurtarea într-o tigaie mică și adăugați anasonul.
Se încălzește câteva minute la foc mic-mediu, asigurându-se că nu ard, apoi se toarnă pe făină.
Se amestecă cu o lingură cu atenție, dar rapid, astfel încât să nu se formeze bulgări.
Adăugați lichiorul și coaja de tei.
Se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se frământă până se formează un aluat neted și uniform, 3 până la 5 minute. Cu mâinile, întindeți bucăți de aproximativ 5 inci lățime și 1/2 inch grosime, începând din centru și rulând spre exterior, astfel încât piesele să fie uniform groase. Conectați un capăt al fiecărei bucăți la celălalt, făcând un inel și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament, la aproximativ 1 inch distanță. Se dă la frigider până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți prăjiturile până când sunt ușor ferme la atingere, aproximativ 10 minute.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Pentru a face siropul, combinați apa și zahărul într-o oală mică la foc mediu și gătiți până se dizolvă zahărul, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul. Scufundați vârfurile fursecurilor în sirop și lăsați să se usuce pe un raft.
Se toarnă orice sirop rămas peste fursecuri și se lasă să se răcească complet.
Praf cu amestecul de zahăr al cofetarului și bucurați-vă (cel mai bine se mănâncă în aceeași zi).