Coaceți cartea: cookie-uri ultra-subțiri de ciocolată
Coaceți cartea: cookie-urile Ultrathin Chocolate Chunk ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, sirop de porumb, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu Coace Biscoff Ciocolata Buck Cookie-Uri, Bucată De Ciocolată Sărată Fără Prăjituri, și Coaceți cartea: fursecuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic și amestecați bine împreună cu un tel sau o furculiță.
Într-un castron mare, amestecați untul topit, ovăzul, zaharurile, siropul de porumb, laptele și sarea.
Se amestecă amestecul de făină. Dacă aluatul este cald din unt, lăsați-l să se răcească înainte de a adăuga ciocolata. Se amestecă bucățile de ciocolată. Dacă este posibil, lăsați aluatul să se odihnească cel puțin câteva ore la temperatura camerei sau (mai bine) peste noapte la frigider. Restul face un cookie deosebit de crocant și extra-aromat!
Împărțiți aluatul în 15 bucăți egale.
Așezați 3 foi de folie de aluminiu, tăiate pentru a se potrivi foilor de prăjituri, pe tejghea. Aranjați 5 bucăți de aluat (4 într-un pătrat și 1 în centru) bine separate pe fiecare foaie de folie, amintindu-vă că fursecurile se vor răspândi la 5 inci. Aplatizați fiecare bucată de aluat până când are aproximativ 3 1/2 inci în diametru. Glisați două dintre foi pe foi de copt.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când fursecurile sunt subțiri și foarte maronii. Dacă sunt prea palide, nu vor fi clare. Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere pentru a asigura o coacere uniformă. Glisați folia cu fursecuri pe rafturi pentru a se răci complet înainte de a scoate fursecurile din folie. Repetați cu al treilea lot-puteți chiar să glisați următoarea folie și aluatul de biscuiți pe o foaie de copt fierbinte, atâta timp cât introduceți tigaia imediat în cuptor. Răciți complet cookie-urile înainte de stivuire sau depozitare. Poate fi păstrat într-un recipient etanș timp de cel puțin 3 zile.