Coaceți carnea de vită Taco cu Topping de biscuiți Cheddar

Taco carne de vită coace cu Cheddar Biscuit Topping ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 274 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați Old El 40%-mai puțin-mix de condimente taco cu sodiu, carne de vită măcinată, old El 'n chunky salsa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Coaceți pui Confetti cu Topping de biscuiți Cheddar, Tigaie de plăcintă cu oală de legume cu Topping de biscuiți Cheddar, și Potpie de pui cu topping de biscuiți Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă amestecul de condimente taco, salsa și porumbul în carne de vită.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci sau într-un vas de copt din sticlă de 8 inci (2 litri).
Între timp, într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, brânza și laptele până se formează aluatul moale.
Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul de carne de vită.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.