Coacerea Pâinii: Rulouri Dulci Cu Mere De Scorțișoară
Această rețetă face 9 porții cu 235 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: rulourile dulci cu mere de scorțișoară ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sare, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Rulouri De Scorțișoară, Mere Scorțișoară Dulce Rulouri Monkey Pâine, și Coacerea pâinii: rulouri dulci alb-negru.
Instrucțiuni
1
Puneți drojdia, făina, 2 linguri de zahăr, 1 linguriță de sare, 2 linguri de unt, 1 linguriță de extract de migdale și 1 cană de apă rece în mașina de pâine. (Aceasta este ordinea pe care am umplut-o pe a mea, dar am observat că ordinea corectă depinde de mașină. Urmați instrucțiunile producătorului) setați mașina de pâine la o setare numai pentru frământare. Pe acest model, am folosit setarea de frământare pentru pizza. Dacă există o creștere finală lungă pe mașina dvs., luați în considerare scoaterea aluatului mai devreme (cu excepția cazului în care intenționați să coaceți imediat). Când frământarea este gata, stropiți o cantitate mică de ulei de măsline într-o pungă cu fermoar și transferați aluatul în pungă. Stoarceți aerul și refrigerați aluatul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Pâine
2
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mică. Cojiți, miezuiți și tăiați merele subțire și aruncați-le în tigaie. Gatiti, amestecand dupa cum este necesar, pana cand marul este fraged cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați mărul într-un recipient de depozitare și dați-l la frigider până când este necesar. Puteți găti merele a doua zi, dar doriți să fie complet răcite înainte de a le folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Când sunteți gata de asamblare, luați restul de 4 linguri de unt din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei. Pulverizați o tigaie pătrată Pyrex cu spray de copt (dacă doriți puțină asigurare suplimentară împotriva lipirii - sau puteți folosi o tigaie metalică dacă doriți, dar prefer Pyrex pentru asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Frământați-l scurt, apoi întindeți-l într-un dreptunghi de aproximativ 10 x 15 inci. Cu una dintre laturile lungi orientate spre tine, întinde untul înmuiat pe aluat începând de la marginea cea mai apropiată de tine și până la un centimetru sau doi de marginea îndepărtată. Este bine dacă există goluri și pete de unt, atâta timp cât este oarecum distribuit uniform dintr-o parte în alta. Acoperiți untul cu zahărul, lăsând din nou un centimetru sau doi la capătul îndepărtat neacoperit. Faceți același lucru cu scorțișoara. Din nou, este bine dacă nu este perfect egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Scoateți merele din frigider și așezați un rând din ele peste aluat pe marginea cea mai apropiată de dvs. Lăsați un spațiu de aproximativ doi centimetri și așezați un alt rând de mere. (acest lucru lasă spațiu pentru a face prima întoarcere a spiralei. În funcție de cât de subțiri sunt feliile dvs. și de modul în care vă aranjați merele, acest lucru le-ar putea folosi pe toate. Dacă nu, așezați un alt rând chiar deasupra celui de-al doilea rând și continuați până când toate merele sunt epuizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Începând de la marginea cea mai apropiată de dvs., începeți să rulați aluatul în sus, în stil jeleu, până ajungeți la capătul îndepărtat. Sigilați cusătura. Aranjați jurnalul pe care l-ați creat, astfel încât să fie oarecum uniform gros de la un capăt la altul. Tăiați jurnalul în treimi, apoi tăiați din nou fiecare dintre acestea în treimi, astfel încât să aveți 9 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați bucățile, cu laturile în spirală în sus, în tigaia pregătită. Apăsați în jos pe role, astfel încât să aibă toate aceeași înălțime. Nu vrei să-i zdrobești până la moarte, doar apasă ușor în jos. E în regulă dacă se ating. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte până se dublează. În funcție de cât de mult s-a încălzit aluatul dvs., ar putea dura până la o oră să crească. Este mai bine să-l lăsați să crească complet decât să-l coaceți înainte de a avea timp să devină pufos, așa că, dacă are nevoie de mai mult timp, aveți răbdare. Cu aproximativ 20-30 de minute înainte ca rulourile să crească complet (sau mai devreme, dacă preferați) Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Când rulourile și-au dublat dimensiunea și se simt umflate când le atingeți, îndepărtați folia de plastic și coaceți-le la 325 de grade până când sunt fierte și rumenite frumos, aproximativ 45 de minute. Este posibil să existe niște goo zaharoase pe fundul tigaiei, așa că întoarceți rulourile și lăsați-le să se odihnească mai întâi cu susul în jos, înainte de a le răsturna pentru a termina răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale