Coacerea Pâinii: Pâine De Ovăz
Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 30 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: pâinea de ovăz ar putea fi un minunat fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de ovăz de gătit, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul mixerului standului, combinați ovăzul, făina de ovăz, drojdia și apa. Puneți deoparte până devine Bulbuc, aproximativ 10 minute.
Adăugați făina de pâine și frământați cu cârligul de aluat până când amestecul este elastic. Va fi puțin aglomerat din ovăz, deci nu va fi complet neted, dar ar trebui să fie frumos elastic.
Adăugați sarea și uleiul și continuați să frământați până când ambele sunt complet încorporate.
Formați aluatul într-un castron, stropiți cu puțin ulei de măsline și readuceți-l în castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și presărați niște făină de porumb pe fundul unei tigaie, dacă doriți. (Am folosit un 9x5, dar o dimensiune mai mică ar funcționa, de asemenea.)
Făinați ușor suprafața de lucru și frământați aluatul, formați-l într-un buștean care se va potrivi în tigaia pe care o utilizați.
Așezați-l în tigaie cu cusătura în jos. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Ungeți pâinea cu spălarea ouălor și presărați cu ovăz. Tăiați după dorință și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet pe un raft înainte de feliere.