Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi

Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi
Coacerea pâinii: pâinea cu aluat de ierburi este o vegan aluat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe sărate, de țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pâine Cu Brânză Cu Ierburi, Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o tigaie cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Combinați 2 căni de făină cu drojdia, apa, zahărul, sarea, mărarul, semințele de țelină, sărate și uleiul de măsline într-un castron mediu. Bateți la foc mic cu un mixer manual până când toate ingredientele sunt combinate. Măriți viteza la mare și continuați să bateți până când glutenul este bine dezvoltat; aluatul se va ține împreună în foi dacă încercați să-l ridicați cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina rămasă și amestecați cu o lingură de lemn până când făina este încorporată uniform în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Transferați aluatul în tava de copt. Udați-vă mâinile și neteziți partea superioară a aluatului și uniformizați-o în tigaie. Pulverizați partea superioară a aluatului cu spray de copt sau spray de gătit și acoperiți tigaia cu folie de plastic. Se lasă deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Preincalziti cuptorul la 375 F. cand aluatul s-a dublat, scoateti folia de plastic si coaceti la 375 F pana cand Painea se rumeneste frumos si se fierbe, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista