Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi
Coacerea pâinii: pâinea cu aluat de ierburi este o vegan aluat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe sărate, de țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pâine Cu Brânză Cu Ierburi, Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, și Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o tigaie cu spray de copt.
Combinați 2 căni de făină cu drojdia, apa, zahărul, sarea, mărarul, semințele de țelină, sărate și uleiul de măsline într-un castron mediu. Bateți la foc mic cu un mixer manual până când toate ingredientele sunt combinate. Măriți viteza la mare și continuați să bateți până când glutenul este bine dezvoltat; aluatul se va ține împreună în foi dacă încercați să-l ridicați cu o lingură.
Adăugați făina rămasă și amestecați cu o lingură de lemn până când făina este încorporată uniform în aluat.
Transferați aluatul în tava de copt. Udați-vă mâinile și neteziți partea superioară a aluatului și uniformizați-o în tigaie. Pulverizați partea superioară a aluatului cu spray de copt sau spray de gătit și acoperiți tigaia cu folie de plastic. Se lasă deoparte până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 40 de minute.
Preincalziti cuptorul la 375 F. cand aluatul s-a dublat, scoateti folia de plastic si coaceti la 375 F pana cand Painea se rumeneste frumos si se fierbe, aproximativ 45 de minute.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe un raft înainte de a o felia.