Coacerea Pâinii: Noduri De Scorțișoară

Coacerea Pâinii: Noduri De Scorțișoară
Dacă 29 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: nodurile de scorțișoară ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție conține 177 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână lapte opărit, cartofi instant, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea Pâinii: Rulouri De Scorțișoară, Coacerea Pâinii: Pizza Cu Scorțișoară Dulce?, și Coacerea Pâinii: Rulouri Dulci Cu Mere De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În bolul mixerului de stand combinați apa și drojdia. Scufundați lingura în miere și folosiți-o pentru a amesteca amestecul de apă/drojdie până când mierea se dizolvă lingura. Puneți amestecul deoparte timp de zece minute până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați mierea rămasă, ouăle, laptele, cartofii instant și făina de pâine. Frământați cu cârlig de aluat la viteză mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați sare și unt și continuați să frământați până când untul și sarea sunt complet încorporate, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Stropiți o cantitate mică de ulei de măsline în punga cu fermoar. Formați aluatul în bilă (va fi foarte moale) și puneți-l în pungă, asigurându-vă că este acoperit cu ulei peste tot. Pune punga la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
A doua zi dimineață, scoateți punga din frigider și frământați ușor în timp ce sunteți încă în pungă, pentru a elimina aerul. Poate fi necesar să deschideți punga pentru a lăsa aerul să iasă; resigilați-l.
6
Lăsați punga să stea până când a ajuns la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
7
Reglați rafturile cuptorului în poziția superioară mijlocie și inferioară mijlocie și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Amestecați scorțișoara și zahărul într-o farfurie plată sau o tigaie. Suprafața de lucru a făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți aluatul din pungă și frământați scurt. Împărțiți aluatul în 16 bucăți aproximativ egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Rulați fiecare bucată într-o frânghie de aproximativ 6 inci lungime, cu o suprafață de lucru înflorită doar atât cât este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească. Vrei ca frânghiile terminate să fie puțin lipicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Rulați fiecare frânghie în amestec de zahăr/scorțișoară pentru a acoperi (vor tinde să se micșoreze în timp ce faceți acest lucru, nu vă faceți griji), apoi legați fiecare frânghie într-un nod și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Când se formează toate nodurile, presărați orice amestec rămas de zahăr/scorțișoară deasupra lor, adăugând scorțișoară / zahăr suplimentar, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Acoperiți tigăile cu folie de plastic și lăsați-le deoparte să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Îndepărtați folia de plastic și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți în raftul de răcire pentru a se răci sau serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista