Coacerea Pâinii: Chifle Rapide Cu Unt
Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, drojdie instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, Coacerea Pâinii: Chifle Dulci, și Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa, drojdia, zahărul și 2 căni de făină de pâine în vasul mixerului standului. Se amestecă pentru a combina. Voi fi liber și lipicios.
Puneți făina rămasă deasupra.
Adăugați sarea. Acoperiți cu folie de plastic (Da, lăsați doar făina deasupra deocamdată) și lăsați deoparte 20 de minute.
Scoateți folia de plastic și frământați aluatul cu mixerul de suport prevăzut cu cârligul de aluat până când aluatul este neted, strălucitor și elastic. Va fi un aluat moale.
Adăugați untul și continuați să frământați până când untul este complet încorporat.
Scoateți vasul din mixerul suportului, acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute.
Făinați suprafața de lucru și preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Întoarceți aluatul și frământați scurt. Ar trebui să fie moale și să se simtă bouncy. Împărțiți aluatul în 12 bucăți și formați-l în bile.
Așezați bilele pe foaia de copt pregătită.Notă: dacă doriți chifle sandwich/burger în loc de rulouri rotunde, aplatizați bilele la aproximativ 1/2 înălțime. Am făcut 6 dintre chiflele mai plate și 6 chifle rotunde. Acoperiți chiflele cu folie de plastic și lăsați-le deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia de plastic și coaceți la 350 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Scoateți chiflele de pe foaia de copt și lăsați să se răcească pe un suport.