Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos
Coacerea cu Dorie: cupole de nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, și Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte: încălziți laptele într-un cuptor cu microunde sau la foc direct până când acesta este de 85 de grade F, măsurat pe un termometru citit instantaneu. (Acest lucru nu este deloc foarte fierbinte, așa că este posibil să depășiți semnul și să lăsați laptele să se răcească.)
Aruncați nuca de cocos și zahărul împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă laptele cald și apoi ouăle ușor bătute la temperatura camerei; continuați să amestecați până când toate ingredientele sunt amestecate. Apăsați o bucată de folie de plastic pe aluat pentru a-l sigila etanș și refrigerați peste noapte.
Pentru a coace: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Folosind o lingură de aluat nivelată pentru fiecare prăjitură, modelați aluatul în bile între palme și așezați prăjiturile, la o distanță de 1 inch, pe foaia căptușită. Când tot aluatul este modelat, așezați foaia de copt în congelator în timp ce preîncălziți cuptorul. (Cookie-urile pot fi făcute înainte până în acest moment; când sunt înghețate, scoateți-le din foaie și împachetați etanș pentru depozitare pe termen lung. Ambalate corespunzător, fursecurile pot fi congelate până la 2 luni; nu trebuie dezghețate înainte de coacere.)
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Scoateți foaia de copt din congelator, glisați o altă foaie de copt sub ea (sau transferați fursecurile și pergamentul pe o foaie de copt izolată) și coaceți fursecurile timp de 7 până la 11 minute. Exteriorul cookie-urilor ar trebui să fie doar setat, iar blaturile ar trebui să capete o anumită culoare. Centrele cupolelor trebuie să rămână moi, umede și masticabile.
Transferați cookie-urile într-un raft și lăsați-le să se răcească înainte de servire.
În funcție de absorbția nucii de cocos, puteți constata că în timpul coacerii cupolele se scurg puțin lichid. Odată ce fursecurile s-au răcit, puteți tăia această fustă suplimentară de aluat cu o foarfecă. Cu toate acestea, dacă cumpărați întotdeauna aceeași nucă de cocos și aveți întotdeauna aceeași problemă, folosiți puțin mai puțin lapte în aluat.