Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos

Coacerea Cu Dorie: Cupole De Nucă De Cocos
Coacerea cu Dorie: cupole de nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Coacerea cu Dorie: Gourmandise, Coacerea cu Dorie: budinci mici de pâine, și Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte: încălziți laptele într-un cuptor cu microunde sau la foc direct până când acesta este de 85 de grade F, măsurat pe un termometru citit instantaneu. (Acest lucru nu este deloc foarte fierbinte, așa că este posibil să depășiți semnul și să lăsați laptele să se răcească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Aruncați nuca de cocos și zahărul împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă laptele cald și apoi ouăle ușor bătute la temperatura camerei; continuați să amestecați până când toate ingredientele sunt amestecate. Apăsați o bucată de folie de plastic pe aluat pentru a-l sigila etanș și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Pentru a coace: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Folosind o lingură de aluat nivelată pentru fiecare prăjitură, modelați aluatul în bile între palme și așezați prăjiturile, la o distanță de 1 inch, pe foaia căptușită. Când tot aluatul este modelat, așezați foaia de copt în congelator în timp ce preîncălziți cuptorul. (Cookie-urile pot fi făcute înainte până în acest moment; când sunt înghețate, scoateți-le din foaie și împachetați etanș pentru depozitare pe termen lung. Ambalate corespunzător, fursecurile pot fi congelate până la 2 luni; nu trebuie dezghețate înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți foaia de copt din congelator, glisați o altă foaie de copt sub ea (sau transferați fursecurile și pergamentul pe o foaie de copt izolată) și coaceți fursecurile timp de 7 până la 11 minute. Exteriorul cookie-urilor ar trebui să fie doar setat, iar blaturile ar trebui să capete o anumită culoare. Centrele cupolelor trebuie să rămână moi, umede și masticabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Transferați cookie-urile într-un raft și lăsați-le să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
8
În funcție de absorbția nucii de cocos, puteți constata că în timpul coacerii cupolele se scurg puțin lichid. Odată ce fursecurile s-au răcit, puteți tăia această fustă suplimentară de aluat cu o foarfecă. Cu toate acestea, dacă cumpărați întotdeauna aceeași nucă de cocos și aveți întotdeauna aceeași problemă, folosiți puțin mai puțin lapte în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista