Coacere Rapidă De Ravioli

Coacere Rapidă De Ravioli
Reteta rapidă Ravioli coace ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 6 porții cu 425 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ravioli umplute cu brânză, frunze de busuioc, sos gros de paste de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Speedy Enchilada Coace, Ravioli Coace, și Ravioli Cu Două Sosuri Se Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.în cratiță de 3 litri sau cuptor olandez de 4 litri, gătiți ravioli conform instrucțiunilor de pe pachet; scurgeți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
În aceeași cratiță, amestecați sosul de paste și busuiocul. Gatiti la foc mediu 5 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine. Se amestecă ravioli gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
RavioliRavioli
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Presară brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Coaceți neacoperit 10 minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista