Coace Mic Dejun Consistent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți un mic dejun copios. Această rețetă servește 12. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 246 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec, brânză elvețiană, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Coace Ou Mic Dejun Consistent, Mic Dejun Consistent La Țară, și Tigaia consistentă pentru micul dejun a lui Jay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare.
Gatiti carnati in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana nu mai roz; scurgere.
Puneți cârnați, ceapă, cartofi și brânză în vasul de copt. Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mare cu furculiță sau sârmă până se amestecă.
Se toarnă peste ingrediente în vasul de copt.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.