Coace de ceapă franceză
Coacerea cu ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 510 calorii, 20 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 1,88 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: coacere cu ceapă franceză cu zoodle, coacere cu ceapă franceză cu pui și coacere cu ceapă, vită și tăiței.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Se presară cu făină; se amestecă cu sare și piper.
Adăugați consomul și sherry dacă doriți; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Se toarnă într-o mică adâncime de 2 litri. vas de copt sau vase de copt individuale.
Întindeți untul rămas pe ambele părți ale pâinii; asezati pe o tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc.
Așezați pâinea deasupra amestecului de ceapă; se presară cu brânzeturi.
Coaceți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.