Coace de ceapă franceză

Coace de ceapă franceză
Coacerea cu ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 510 calorii, 20 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 1,88 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: coacere cu ceapă franceză cu zoodle, coacere cu ceapă franceză cu pui și coacere cu ceapă, vită și tăiței.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se presară cu făină; se amestecă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Adăugați consomul și sherry dacă doriți; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Se toarnă într-o mică adâncime de 2 litri. vas de copt sau vase de copt individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Întindeți untul rămas pe ambele părți ale pâinii; asezati pe o tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați pâinea deasupra amestecului de ceapă; se presară cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Coaceți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista