Coace de cartofi cu cârnați afumati
Coacerea cu cartofi cu cârnați afumati ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 657 de calorii, 23 g de proteine și 50 g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză monterey jack, brânză cheddar, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Coacetă cu conopidă cu brânză și cârnați afumati, Coacetă cu cârnați afumati de curcan și ravioli și Haș cu cartofi și cârnați afumati.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, puneți la fiert apa, laptele, 4 linguri de unt și sarea.
Se ia de pe foc; se amestecă fulgii de cartofi.
Lăsați să stea timp de 30 de secunde sau până când lichidul este absorbit. Se bate cu o furculiță până devine pufoasă. Se amestecă cu smântână și brânza cheddar.
Pune jumătate într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu cârnați și cartofii rămași.
Stropiți cu brânză Monterey Jack.
Topiți untul rămas și amestecați cu pesmet; se presara deasupra.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește și marginile sunt maro auriu.