Clătită De Hrișcă Umplută Cu Ou
Ou umplut hrisca clatita ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 914 calorii, 57G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de hrișcă, unt, brânză din lapte de vacă, cum ar fi beaufort, și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Clătită De Hrișcă Cu Afine, Pizza Vegetariană Cu Clătite De Hrișcă, și Snackers de clătite cu hrișcă de susan fără gluten și fără gluten.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați împreună făina de hrișcă și sarea. Într-un castron mare separat bateți ușor 2 ouă, apoi bateți în 1 cană de lapte. Dacă amestecul este prea gros, adăugați laptele rămas până când se obține o consistență catifelată (nici groasă, nici subțire). Acoperiți și refrigerați aluatul timp de cel puțin 30 de minute. Se amestecă pentru a se recombina înainte de utilizare.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci sau o tigaie creponată cu un capac la foc mediu timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați untul, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia. Polonic aproximativ ceașcă de aluat pe mijlocul tigaiei și începeți imediat să rotiți tigaia pentru a distribui aluatul pe suprafață. Gatiti timp de 45 pana la 60 de secunde sau pana se rumenesc usor. Întoarceți și spinkle imediat suprafața cu aproximativ 1/8 din brânză, spargeți un ou în centru, apoi presărați cu încă 1/8 din brânză; condimentează cu sare și piper. Îndoiți marginile laterale ale clătitei de hrișcă peste ou, lăsând gălbenușul expus și neîntrerupt.
Așezați capacul pe tigaie și gătiți până când gălbenușul abia este setat, aproximativ 3 până la 5 minute sau după bunul plac.
Se servește fierbinte. Repetați încă de 3 ori cu ouăle rămase și bateți.