Clătită Cu Sufle Cu Compot De Mere-Pere

Clătită Cu Sufle Cu Compot De Mere-Pere
Clătita cu sufle cu compot de mere-pere este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, mere de gătit, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Compot De Pere De Mere, Compot de mere, pere și cireșe, și Compot de mere, pere și prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți compotul: înmuiați prunele și pungile de ceai în 1 cană de apă clocotită, 20 de minute. Aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
CompotCompot
Prune UscatePrune Uscate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Transferați prunele și lichidul de înmuiere într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați zahărul, sarea, semințele de vanilie și păstăia, coaja de lămâie și coniacul și gătiți la foc mediu până la sirop, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
ConiacConiac
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați merele și perele și reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Faceți clătita: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Transferați 2 linguri de unt topit într-un blender (rezervați restul în tigaie de pe foc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ouăle, sarea și jumătate și jumătate în blender și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
10
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de migdale și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
11
Încălziți tigaia cu untul rezervat la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se adaugă aluatul, se transferă la cuptor și se coace până se umflă și devine auriu, 15 până la 20 de minute. Reîncălziți compotul, dacă doriți; aruncați coaja de lămâie și păstaia de vanilie. Pudrați clătita cu zahărul cofetarilor; serviți cu compotul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Fotografie de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista