Clătită Cu Sufle Cu Compot De Mere-Pere
Clătita cu sufle cu compot de mere-pere este o rețetă mediteraneană care servește 6. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 481 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, mere de gătit, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Compot De Pere De Mere, Compot de mere, pere și cireșe, și Compot de mere, pere și prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți compotul: înmuiați prunele și pungile de ceai în 1 cană de apă clocotită, 20 de minute. Aruncați pungile de ceai.
Transferați prunele și lichidul de înmuiere într-o cratiță mică.
Adăugați zahărul, sarea, semințele de vanilie și păstăia, coaja de lămâie și coniacul și gătiți la foc mediu până la sirop, 10 până la 15 minute.
Adăugați merele și perele și reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 săptămână.
Faceți clătita: Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu.
Transferați 2 linguri de unt topit într-un blender (rezervați restul în tigaie de pe foc).
Adăugați ouăle, sarea și jumătate și jumătate în blender și amestecați.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează.
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale și extractul de migdale și amestecați.
Încălziți tigaia cu untul rezervat la foc mediu-mare; se învârte pentru a acoperi.
Se adaugă aluatul, se transferă la cuptor și se coace până se umflă și devine auriu, 15 până la 20 de minute. Reîncălziți compotul, dacă doriți; aruncați coaja de lămâie și păstaia de vanilie. Pudrați clătita cu zahărul cofetarilor; serviți cu compotul.