Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Instrucțiuni

1
Așezați împreună într-o strecurătoare cu plasă fină sau un prosop de ceai și stoarceți toată apa peste un castron. Amidonul din cartofi se va așeza la fund; Rezervați-vă după ce ați turnat cu grijă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
2
Se amestecă cartoful și ceapa cu amidonul din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați scallions, ou și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Încălziți o tavă sau o tigaie antiaderentă și acoperiți cu o peliculă subțire de ulei vegetal. Luați aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi în palma mâinii și aplatizați cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Așezați amestecul de cartofi pe grătar, aplatizați cu o spatulă mare și prăjiți câteva minute până devin aurii. Întoarceți clătita și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți imediat. De asemenea, puteți îngheța clătitele de cartofi și le puteți prăji într-un cuptor de 350 de grade mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Variație: dacă doriți o clătită mai tradițională și mai groasă, puteți adăuga un ou suplimentar plus 1/3 cană de masă matzah în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Revista