Așezați împreună într-o strecurătoare cu plasă fină sau un prosop de ceai și stoarceți toată apa peste un castron. Amidonul din cartofi se va așeza la fund; Rezervați-vă după ce ați turnat cu grijă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Răzătoare
2
Se amestecă cartoful și ceapa cu amidonul din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați scallions, ou și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Încălziți o tavă sau o tigaie antiaderentă și acoperiți cu o peliculă subțire de ulei vegetal. Luați aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi în palma mâinii și aplatizați cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Așezați amestecul de cartofi pe grătar, aplatizați cu o spatulă mare și prăjiți câteva minute până devin aurii. Întoarceți clătita și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți imediat. De asemenea, puteți îngheța clătitele de cartofi și le puteți prăji într-un cuptor de 350 de grade mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
8
Variație: dacă doriți o clătită mai tradițională și mai groasă, puteți adăuga un ou suplimentar plus 1/3 cană de masă matzah în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf