Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Instrucțiuni

1
Așezați împreună într-o strecurătoare cu plasă fină sau un prosop de ceai și stoarceți toată apa peste un castron. Amidonul din cartofi se va așeza la fund; Rezervați-vă după ce ați turnat cu grijă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
2
Se amestecă cartoful și ceapa cu amidonul din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați scallions, ou și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți o tavă sau o tigaie antiaderentă și acoperiți cu o peliculă subțire de ulei vegetal. Luați aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi în palma mâinii și aplatizați cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Așezați amestecul de cartofi pe grătar, aplatizați cu o spatulă mare și prăjiți câteva minute până devin aurii. Întoarceți clătita și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți imediat. De asemenea, puteți îngheța clătitele de cartofi și le puteți prăji într-un cuptor de 350 de grade mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Variație: dacă doriți o clătită mai tradițională și mai groasă, puteți adăuga un ou suplimentar plus 1/3 cană de masă matzah în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Revista