Clătite rapide de dovlecei și mărar

Clătite rapide de dovlecei și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite rapide de dovlecei și mărar. O porție conține 114 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 180 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de iaurt grecesc, sare kosher, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: clătite de dovlecei cu mărar și Ricotta proaspătă, Cina în seara asta: filet de porc la grătar cu sos de mărar de muștar și dovlecel Murat rapid, și Baie Rapidă De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați dovlecelul ras cu 1/2 linguriță de sare și puneți-l într-o strecurătoare peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să se scurgă timp de 8 minute.
3
Așezați pumni de dovlecei în centrul unui prosop de bucătărie curat, închideți-l în prosop, apoi răsuciți prosopul pentru a scurge cât mai mult lichid din dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Așezați dovleceii scursi într-un castron mare și aruncați cu mărar și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Bateți împreună făina și praful de copt și presărați peste amestecul de dovlecei. Aruncați amestecul de dovlecei cu ingrediente uscate și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și adăugați aluatul cu 1/4 cană, aplatizați ușor cu o spatulă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când ambele părți se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Scoateți din tigaie și păstrați cald în timp ce gătiți restul clătitelor în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește acoperit cu iaurt grecesc, scallions feliate și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista