Clătite De Scallion Extra-Fulgi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Clătitele de Scallion Extra-fulgi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 181 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. 5213 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clătite De Cafea Extra Dulci Și Cremoase, CLĂTITE EXTRA PUFOASE CU MIGDALE DE AFINE, și Clătite de Scallion și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina în vasul robotului de bucătărie (Vezi nota). Cu procesorul în funcțiune, stropiți încet în aproximativ 3/4 de apă clocotită. Procesați timp de 15 secunde. Dacă aluatul nu vine împreună și plimbare în jurul lamei, burniță în mai multă apă o lingura la un moment dat, până când doar vine împreună.
Transferați pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de câteva ori pentru a forma o bilă netedă.
Transferați într-un castron, acoperiți cu un prosop umed sau folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider.
Împărțiți aluatul în patru bucăți uniforme și rotiți fiecare într-o bilă netedă. Lucrând câte o bilă pe rând, întindeți-vă într-un disc cu diametrul de aproximativ 8 inci pe o suprafață ușor făinată. Folosind o perie de patiserie, vopsiți un strat foarte subțire de ulei de susan peste partea superioară a discului.
Rulați discul ca o rolă de jeleu, apoi răsuciți rola într-o spirală strânsă, împingând capătul dedesubt. Aplatizați ușor cu mâna, apoi rotiți din nou într-un disc de 8 inci.
Vopsiți cu un alt strat sau ulei de susan, presărați cu 1/2 cană de scallions și rulați din nou ca o rolă de jeleu. Răsuciți într-o spirală, aplatizați ușor și rotiți din nou într-un disc de 7 inci. Repetați pașii doi și trei cu clătitele rămase.
Combinați toate ingredientele sosului și puneți-le deoparte la temperatura camerei.
Încălziți uleiul într-un vas antiaderent de 8 inci sau fontă la foc mediu-mare până când strălucește și alunecați cu grijă clătita în uleiul fierbinte. Gatiti, scuturand usor tigaia pana cand prima parte devine chiar maro aurie, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă cu o spatulă sau clești (aveți grijă să nu stropiți uleiul) și continuați să gătiți, scuturând ușor tigaia, până când a doua parte devine chiar maro aurie, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Se condimentează cu sare, tăiată în 6 pene.
Serviți imediat cu sos pentru scufundare. Repetați cu restul de 3 clătite.