Clătite de dovlecei și busuioc thailandez

Clătite de dovlecei și busuioc thailandez
Rețeta de dovlecei și clătite de busuioc thailandez ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Un amestec de ceapă verde, sare kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite De Dovlecei Cu Cremă De Arpagic De Busuioc, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 și puneți o foaie de copt în el.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță. sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul și 3/4 cană de apă și bateți până se omogenizează. Se amestecă dovleceii, ceapa și bucățile de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
BusuiocBusuioc
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Încălziți un 8-in. tigaie antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură. ulei și vârtej. Se toarna intr-un sfert de aluat si se raspandeste rapid. Gatiti pana cand partea inferioara este maro intens, 2 minute; flip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puțin ulei dacă tigaia pare uscată; maro a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați la cuptor. Faceți mai multe clătite în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Sferturi de clătite, garnisiți cu crenguțe de busuioc și adăugați mai multă sare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SareSare

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista