Clătite De Cartofi La Cuptor
Clatite de cartofi la cuptor ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi Yukon gold, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Clătite La Cuptor, Clătite Olandeze Cu Mere La Cuptor, și Clătite de cartofi cu mere de cimbru prăjit la cuptor, smântână și ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cartofi Julienne, napi și morcovi folosind atașamentul julienne al robotului de bucătărie sau mărunțiți cu răzătoarea cutiei.
Așezați legumele într-o strecurătoare așezată peste un castron; strângeți cu mâinile și aruncați orice lichid.
Transferați legumele într-un castron și amestecați rozmarinul, usturoiul, oul, făina și sarea și piperul.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament. Folosind mâinile, frecați suprafața cu uleiul de măsline; nu vă spălați pe mâini! Folosiți-vă mâinile uleioase pentru a împărți amestecul în 10 aglomerări uniforme; apăsați și formați în torturi pe tavă.
Coaceți până când sunt crocante și aurii pe o parte și clătitele se eliberează ușor din tigaie (aproximativ 25-30 de minute). Întoarceți și continuați până când vârfurile devin maro auriu intens (încă aproximativ 15 minute).
Se servește cald, cu sos de mere, dacă se dorește.