Clătite Cu Tort De Morcovi

Clătite Cu Tort De Morcovi
Reteta clatite tort morcov poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție conține 611 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun destul de scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Paști va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nucșoară măcinată, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clătite Cu Tort De Morcovi, Clătite Cu Tort De Morcovi, și Clătite Cu Tort De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de clătite, scorțișoară, nucșoară și cuișoare. Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele; se amestecă în ingredientele uscate doar până se umezesc. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De ClătiteAmestec De Clătite
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă aluatul cu 1/4 căni pe o plită fierbinte unsă. Întoarceți clătitele când se formează bule deasupra; gatiti pana cand a doua parte se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pentru sirop, într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, untul și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Serviți clătite cu cremă de brânză și sirop; se presara cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SiropSirop
NuciNuci
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiPaști
Revista