Clătite Cu Ciocolată

Clătite Cu Ciocolată
Clătitele cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, opțional: zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Clătite cu ciocolată cu ciocolată-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Clătite Cu Ciocolată, și Clătite Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând până la umezire. Îndoiți chipsurile de ciocolată, asigurându-vă că nu amestecați prea mult. Aruncați cu 1/4 cană pe o plită fierbinte, unsă; răsturnați când apar bule în jurul marginilor. Gatiti pe fiecare parte pana devine usor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista