Clătite Chinezești Prăjite
Clătitele chinezești prăjite în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 186 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 32%. Încercați Clătite Cu Tigaie, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Clătite De Rață Chinezești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă sarea în apă caldă și se amestecă în 1 cană de făină pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați până când este ușor elastic, aproximativ 5 minute. Dacă aluatul este lipicios, frământați în 1/4 linguriță de ulei vegetal. Împărțiți aluatul în 8 bucăți de dimensiuni egale și păstrați bucățile acoperite cu o cârpă.
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de făină cu 1 lingură de ulei vegetal pentru a face un amestec ca firimiturile fine.
Pe o suprafață de lucru înmuiată, rulați o bucată de aluat într-un pătrat subțire de aproximativ 5x7 inci, periați aluatul cu ulei de susan prăjit și presărați ușor cu aproximativ 1 1/2 linguriță din amestecul de făină-ulei.
Presărați aproximativ 1 lingură de ceapă verde tocată pe aluat și întindeți ceapa uniform. Începând cu un capăt lung, rotiți aluatul într-o formă de frânghie și prindeți cusătura și capetele închise.
Rotiți forma frânghiei într-o spirală plată și apăsați ușor cu mâinile pentru a compacta spirala și a nu o derula.
Așezați spirala în jos pe suprafața de lucru înmuiată și rotiți-o ușor într-o clătită cu ceapa împăturită în interior, întorcând clătita des în timp ce o întindeți.
Rulați ușor și întoarceți des pentru a evita să faceți găuri în clătite. Clătitele finite ar trebui să aibă un diametru de aproximativ 5 inci. Repetați cu restul bucăților de aluat, făcând 8 clătite de ceapă.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și periați cu ulei vegetal. Prăjiți fiecare clătită în tigaia fierbinte până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Tăiați în pene și serviți cald.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.