Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Clementine & Honey couscous. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 649 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, iaurt de oală, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și salată de rucola cu vinetă cu miere-clementină, Salată de Kale, clementină și feta cu sos de miere-var, și Somon cu condimente și miere cu cuscus.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți 5-8 minute până devin aurii palide. Între timp, puneți cuscusul și scorțișoara într-un castron mare. Radeți fin coaja din 2 Clementine, apoi strecurați sucul într-o tigaie cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați untul, mierea și 200 ml apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se toarnă acest lucru peste cuscus, se acoperă cu folie alimentară, apoi se lasă să se absoarbă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Folosind un cuțit zimțat, curățați, apoi tăiați subțire clementinele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
6
Presărați cu apă de flori portocalii, dacă utilizați. Tăiați aproximativ nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Pufați cuscusul cu o furculiță, apoi amestecați majoritatea nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Serviți cuscusul în boluri, acoperite cu Clementine și zmeură. Mănâncă cu o lingură de iaurt, un strop suplimentar de scorțișoară și stoarce de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
Cu 50 De Calorii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat