Clay-Pot Tarte Tatin

Clay-Pot Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Clay-Pot Tarte Tatin. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 450 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de plus 2 linguri de unt, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), Tarte Tatin, și Tarte Tatin.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire de la capetele tulpinii jumătăților de mere, astfel încât acestea să stea în poziție verticală. Într-un castron mare, aruncați jumătățile de mere cu sucul de lămâie pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Setați o flacără de 12 inci sau o tigaie din fontă la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă untul și se încălzește până se topește. Se amestecă zahărul și sarea și se fierbe timp de 5 minute, până când zahărul s-a dizolvat, dar nu s-a rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Împachetați jumătățile de mere în tigaie, așezându-le în poziție verticală în cercuri concentrice. Gatiti la foc moderat pana cand toate, cu exceptia blaturilor, se inmoaie si sucurile lor au format un caramel bogat, aproximativ 1 ora si 15 minute. Pentru gătit uniform, rotiți tigaia cu 45 de grade aproximativ la fiecare 10 minute. Apăsați ușor merele cu o spatulă pe măsură ce se înmoaie. Agitați tigaia ocazional pentru a preveni lipirea merelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți foietajul la o rundă de 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inch. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță. Se da la frigider 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Trageți patiseria peste mere și introduceți marginea cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
8
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când patiseria se rumeneste și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din cuptor și răsturnați cu grijă tarta pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se taie în pene și se servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista