Clatite De Migdale

Clătitele cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, unt, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Clătite cu semințe de mac de migdale cu sirop de migdale, Clătite De Ovăz Cu Migdale Bananan, și Clătite Cu Migdale De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sugestie de servire: sirop de arțar și zmeură proaspătă
Într-un procesor de alimente, combinați mascarpone, apă, zahăr, extract de migdale și extract de vanilie. Procesați până când amestecul este neted.
Se adaugă amestecul de clătite și se pulsează până se combină.
Adăugați pasta de migdale și pulsul o dată pentru a încorpora.
Preîncălziți o tavă sau o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mic. Ungeți tigaia sau tigaia cu 1 lingură de unt. Lucrând în loturi, turnați 1/4 cană de bătut pe clătită pe tavă și gătiți aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte până la auriu. Repetați cu untul rămas și bateți.
Aranjați clătitele pe un platou și serviți cu sirop de arțar și zmeură proaspătă.