Clatite De Cartofi Dulci

Clatite De Cartofi Dulci
Clătitele cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 20. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de albus de ou, ouă, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clatite De Cartofi Dulci, Clatite De Cartofi Dulci, și Clatite De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartoful dulce de câteva ori cu o furculiță. Înfășurați un prosop de hârtie și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 5 minute la putere maximă sau până când este fraged. Se răcește ușor și se îndepărtează pielea cu un cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuțitCuțit
2
Între timp, procesați ovăzul într-un blender sau robot de bucătărie până la pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați ovăzul într-un castron mare. Rupeți cartoful dulce în bucăți și puneți-l în robotul de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Transferați în castron cu ovăzul și amestecați uleiul de măsline, melasa, ouăle, albusul de ou, vanilia, scorțișoara și iaurtul. Reglați grosimea după bunul plac adăugând mai mult iaurt, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
VanilieVanilie
IaurtIaurt
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți o tigaie ușor unsă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Turnați 1/4 căni de bătut pe tigaie când este fierbinte și gătiți până când apar bule la suprafață. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc. Continuați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista