Clatite De Banane Minunate

Clatite De Banane Minunate
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? clătitele grozave cu banane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 108 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bananele, laptele de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Clătite Minunate Cu Banane, Clatite Total Minunat, și Dovleac + Pecan = Clatite Minunat.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună laptele de unt și ouăle într-un bol până se omogenizează uniform; deoparte. Amestecați făina, praful de copt și sarea într-un bol mare separat. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și amestecați amestecul de zară și piureul de banane, având grijă să nu amestecați prea mult aluatul (aluatul va fi plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați aluatul să stea cel puțin 1 minut înainte de utilizare.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă 1/4 cești de aluat pe tigaie și se gătește până când apar bule la suprafață. Întoarceți cu o spatulă și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista